Blotevoetenwandelingen.nl is een non-profit gezondheidsconcept

Utrecht

Amersfoort

  • Vertrekpunt: Barchman Wuytierslaan, ingang van het bosbad bij parkeerplaats Utrechts Landschap, Park Birkhoven
    Datum: 3 maart, 7 april, 2 juni, 7 juli, 6 oktober en 3 november.
    Tijd: 10.00 - 11.30
    Soort wandeling: De wandelingen hebben het karakter van een korte clinic in combinatie van een wandeling van ongeveer 3 km.
  • 6 keer per jaar kan je in de omgeving van Amersfoort deel nemen aan een clinic Barefoot  wandelen. In anderhalf uur krijg je uitleg over de voordelen van het wandelen op blote voeten, hoe te beginnen en hoe op te bouwen. Je leert hoe je het fijnst kunt lopen en hoe je je voeten sterker maakt. Deze technieken en andere oefeningen krijg je aangereikt tijdens een gevarieerde wandeling van ongeveer 3 km in het bosgebied van Amersfoort Birkhoven. We starten vanaf de parkeerplaats van het Utrechts Landschap aan de Barchman Wuytierslaan (Afslag Bosbad Amersfoort). Neem voor de zekerheid je schoenen mee, zodat je iets aan kunt doen als je het te zwaar vind worden. Deze wandeling is ook geschikt voor kinderen! Aanmelden kan via: runwaysamersfoort@gmail.com of www.runwaysamersfoor.com/contact

Begeleider: Mirjam Melai
AanmeldenLandgoed Heidestein

Datum en duur: nieuwe datum onbekend 2019 van 13.00 - 14.00 uur Locatie: Landgoed Heidestein (Utrechtse Heuvelrug)
Start: Parking & ingang aan de Prinses Margrietlaan 369 in Zeist
Omschrijving: Blootsvoets wandelen en de zintuigen activeren, actief ontspannen en op een natuurlijke manier in het hier en nu zijn. Heidestein op de Utrechtse Heuvelrug biedt een wandelpad met veel variatie, een ideale speeltuin voor je blote voeten. :) Kom mee!
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-barefoot-silent-unplugged-free-walk-51705044179

Begeleider: Katerina Novotna
AanmeldenUA-115102230-1