Nationale Blotevoetendag in Nederland!

15 september 2019

16 september 2018 / 17 september 2017 / 25 september 2016

 


 15 september 2019

Wil je deelnemen aan de nationale blotevoetendag op 15 september 2019? Mail info@blotevoetenwandelingen.nl. Bekijk https://www.facebook.com/NationaleBlotevoetenDag/.


Video's van 2016 en 2017

 


Hieronder staan drie wandelingen die worden georganiseerd op 16 september 2018. Hopelijk organiseren we volgend jaar (weer) een grote wandeling!

Leguano schoenen, Herberg Molecaten in Hattum

Zondag 16 september is het Nationale blotevoetendag. Een geweldig moment om je eerste stapjes op blote voeten te zetten. Waar en hoe laat? We verzamelen om 10.00 uur in Herberg Molecaten en starten rond 10.30 uur de blotevoetenwandeling. Omdat het voor velen de eerste keer is, zullen we rustig lopen. Tussendoor geef ik wat tips en info over het lopen op blote voeten. De duur van de wandeling zal ongeveer een uur zijn. Hiervoor betaal je op de dag zelf een kleine bijdrage van €5,00 (incl. een kop koffie of thee voor aanvang). Aanmelden kan door een mailtje te sturen via het contactformulier. Op mijn Facebook pagina vind je ook informatie over dit evenement. Lees verder of meld je aan!

De derde Nationale Blotevoetenwandeling, Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Helaas wordt er geen landelijke wandeling georganiseerd. Maar Wandel-Bewust organiseert wel een wandeling in het prachtige Nationaal Park Zuid-Kennemerland. We starten om 10.00 uur (tot 12 uur) bij de ingang Duin- en Kruidberg (bij het informatiebord). De wandeling zal ongeveer 1,5 uur duren, met een korte pauze halverwege. Neem zelf iets te drinken en/of eten mee. We eindigen bij Hoeve Duin- en Kruidberg waar gelegenheid is om de inwendige mens weer op krachten te brengen en de ervaringen van de wandeling met elkaar te delen.De wandeling is gratis, consumpties zijn voor eigen kosten. Aanmelden is niet nodig, maar het is leuk als je even laat weten dat je van plan bent mee te wandelen. Lees verder of meld je aan!

Outdoorcoaching Pascale

Dit jaar is er helaas geen landelijke blote voeten dag, maar Outdoorcoaching- Pascale geeft wel een gelegenheid om het te ervaren! Maak je voeten weer wakker, stimuleer al je voet zenuwen weer! Laat je verrassen door hoe diverse ondergrond aan je voeten voelt. Door te wandelen op blote voeten door het bos, word je mentaal en fysiek meer ontspannen. Je krijgt meer contact met je lijf en je voelt meer verbinding met de natuur. We beginnen met diverse losmaak oefeningen voor de voeten en daarna lopen we een rondje van ongeveer 3/ 5km. Het is aan te raden om ook je schoenen mee te nemen in een rugzak.
Locatie: Starten bij IJgenweis  eten & drinken in Schoorl (voor het ontmoetingscentrum)
Datum: Zondag 16 september van 10:00 tot ongeveer 11:00/11:30
Deelname alleen via inschrijving.
Kosten: € 5, kinderen gratis tot 10 jaar, de wandeling gaat van start bij genoeg animo ☺️👣👣
Deelname via aanmelding via www.outdoorcoaching-pascale.nl

Deelnemers
Organiseer jij zelf blote voeten wandelingen en wil jij deze dag een wandeling organiseren bij jou in de buurt? Meld je dan aan en dan word je vermeld op de pagina hiervoor en in de nieuwsbrief.

 

 

 

UA-115102230-1